Gezondheidscoach Ann

Ik ben Ann Van Kerckhoven, een gelukkige mama van 2 fantastische kinderen, Ilias en Alexandra. Echtgenoot van Erik. Samen met de 2 kinderen van Erik hebben we de laatste 10 jaar een gelukkig gezinnetje gevormd. Nu is alleen nog onze dochter thuis waardoor er weer meer tijd is om bij me zelf stil te staan.

 

Plots veranderde mijn leven

Soms word je verplicht om stil te staan, dat is wat mij overkwam 2 jaar geleden. Ik deed gewoon mijn job in het onderwijs en dacht daar nog wel enkele jaren met door te gaan. Mijn lichaam en gezondheid besliste daar anders over. In het jaar 2021 bleef ik thuis met een burn-out. Mijn lichaam nam het over van mijn geest. Ja, dat is wat er gebeurt als we niet luisteren of voelen naar de signalen van ons lichaam… dan kunnen er vreemde dingen gebeuren.

Ik heb eerst moeten leren om tot rust te komen om dan terug verder te kunnen gaan. Stap voor stap, want hoe graag je het ook zou willen, je kan dit proces niet versnellen. Met restoratieve yoga, mindfulness, psychotherapie en coaching heb ik een hele lange weg afgelegd.

 

Op weg naar verandering

Er ging een nieuwe wereld voor mij open: ik werd niet alleen sterker en gezonder maar kreeg er ook een dieper geluk bij. Ik ben terug gaan studeren en ondertussen afgestudeerd als gediplomeerd gezondheidscoach. Deze opleiding heeft mij de kracht en het zelfvertrouwen gegeven die ik nodig had om mijn eigen coaching praktijk op te starten. Ook mijn diploma lichamelijke opvoeding en mijn ervaringen uit mijn eigen leven hebben mij geholpen om met Ann-derscoaching  te  beginnen en zo mensen te begeleiden en te helpen.

 

Iedereen is uniek

Elke dag is voor mij een kans om nieuwe dingen te ontdekken en bij te leren. Daarom ook dat ik graag met mensen werk. We zijn allemaal anders en hebben ons eigen verhaal. Ik luister graag en van nature ben ik zeer nieuwsgierig. Al heel lang heb ik een passie voor gezondheid, voeding en bewegen. De tijd is nu gekomen om mijn kennis met jullie te delen.

 

Je staat er niet alleen voor

In het leven loopt het al eens mis en is het niet altijd gemakkelijk. Misschien zie je het bos door de bomen niet meer, heb je te veel stress, pieker je te veel, staat je hoofd niet stil. Of heb je gewoon nood aan een gezonder leven en meer energie. Ann-derscoaching wil je graag begeleiden in dit proces van meer zelfbewustwording en de stappen te zetten naar jouw ‘ware ik’. Naar jouw mooiste leven!

Kom langs voor meer info of bel me voor een afspraak en we gaan samen aan de slag volgens jouw behoeftes.

Tot gauw!
Lieve groetjes,

Ann

Klaar om ook je leven terug in evenwicht te brengen?

Kom gerust eens langs

Klaar om ook je leven terug in evenwicht te brengen?

Kom gerust eens langs